Detailhandel maakt dankbaar gebruik van flexi-jobs. U ook? Reageer!

Nieuws

Geleid door het succes van het flexi-jobstatuut in de horeca is het systeem sinds 1 januari uitgebreid naar de detailhandel. Concreet kunnen nu onder meer ook slagers, bakkers,… maar ook supermarkten een beroep doen op flexibele werkkrachten die - zonder te worden belast hierop - een centje willen bijverdienen. W

ie minstens een 4/5de hoofdjob heeft, kon sinds 2015 via flexi-jobs al bijklussen in de horeca zonder daarop belastingen of sociale bijdragen te betalen. Sinds 2018 nu ook in supermarkten. De werkgever betaalt een verlaagd tarief van 25% aan sociale bijdragen. Intussen hebben al zo'n 29.000 mensen de weg naar de flexi-jobs gevonden. Ook gepensioneerden kunnen onbelast bijklussen. Heeft u als buurtsuper reeds ervaring met flexi-jobs? Laat het ons weten via mail.
 
Voor meer info rond de flexi-jobs, zie dit artikel.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1297)

Week van het Konijn

Nieuws Productnieuws

In overleg met de slachthuizen Lonki en Van Assche én met de steun van alle schakels van de konijnensector, organiseert VLAM van 30 januari t.e.m. 06 februari 2019 de derde editie van de “Week van het Konijn”.
Lees meer ››

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››