De belangrijkste verkiezing moet nog komen …

Nieuws

De verkiezingen zijn nog niet voorbij! 125.000 bezoekers zullen in september op www.superbuurt.be uitgenodigd worden om op hun favoriete Super Team te stemmen. Bestel nu uw deelnamepakket voor deze verkiezing bij uw commerciële groepering. Denk er aan om meteen ook de attenties voor het ‘Weekend van de Klant’ te bestellen.

In de aanloop naar het Weekend van de Klant organiseert Buurtsuper.be zijn jaarlijkse imagocampagne. Gedurende de hele maand september wordt de focus gelegd op de specifieke troeven van de buurtsuper. Dit jaar is er ook opnieuw de verkiezing van de Super Teams!

Mega mediacampagne zorgt voor 125.000 bezoekers op www.superbuurt.be 
2 miljoen persoonlijke mails, 13 miljoen bannerviews op populaire websites, 5 miljoen Facebook-banners en 1,25 miljoen views op YouTube leiden vanaf september opnieuw 125.000 consumenten naar de campagnewebsite www.superbuurt.be. Daar kunnen ze op de ‘Super Jackpot’ spelen en leuke prijzen winnen.

De website www.superbuurt.be zal vanaf september opnieuw online zijn. 

Stem op je favoriete buurtsuper 
Maar alvorens ze op die Super Jackpot mogen spelen, vragen we aan de bezoekers om op hun favoriete buurtsuper of ‘Super Team’ te stemmen. Een ideale gelegenheid om uw supermarktpersoneel ook eens in de schijnwerpers te zetten. Bovendien worden aan de hand van vier leuke filmpjes de belangrijkste troeven van de buurtsuper in de kijker gezet. Uiteraard kunnen jij en je personeel die filmpjes delen via de sociale media!

TIP: Maak gebruik van onze imagocampagne om jouw supermarktpersoneel extra in het zonnetje te zetten! #stemopons

Verwen je klanten tijdens het ‘Weekend van de Klant’ met Napoleon-snoepjes
De finale van de campagne vindt plaats tijdens het Weekend van de Klant op 5 en 6 oktober. Wij voorzien voor alle deelnemende buurtsupermarkten de Napoleon Fruitmix met elf bonbons (73 gram). De verpakking staat volledig in het teken van de verkiezing van het Super Team. Beloon jouw klanten voor het vertrouwen en bestel deze legendarische snoepjes tegen zéér voordelige prijzen. 

mockup_NL

Hoe deelnemen?

Bestel via je commerciële groepering (Delhaize, Carrefour, Colruyt Retail Partners, Alvo, Lambrechts of AH Peeters Govers) de deelnamepakketten. Elke deelnemende buurtsuper wordt opgenomen in de Store Locator van www.superbuurt.be waardoor bezoekers ook zullen kunnen stemmen op jouw buurtsuper.

Klik hier voor het bestelformulier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1705)

Verpakkingsvrije supermarkt moet makkelijk blijven

Nieuws

Buurtsuper.be bezocht onlangs met een 20-tal supermarktzaakvoerders verschillende Nederlandse supermarkten, waaronder Ekoplaza. Volgens EkoPlaza en startup PuurBezorgd heeft de verpakkingsvrije supermarkt enkel maar kans op slagen indien ze zich meer op gemak richt.
Lees meer ››

Slotevent ‘We live in a material world’

Nieuws

Wat hebben duurzaamheid, materiaalkeuzes en beleving gemeen als het over winkels gaat? Ontdek de resultaten van een tweejarige studie (TETRA-project) op deze studieavond. We lichten toe hoe je belevingsgericht materialen kan selecteren, hoe je materialen kan kiezen met aandacht voor het milieu, en welke tools we ontwikkeld hebben die dit keuzeproces ondersteunen.
Lees meer ››