Carrefour-winkel op Tomorrowland


Carrefour België en Tomorrowland bundelen ook dit jaar hun krachten met een trendy winkel met een vriendelijke sfeer op de Marketplace in het hart van de ‘DreamVille’-camping. Deze supermarkt biedt alles wat festivalgangers nodig hebben voor een succesvol weekend. Naast een brede selectie van verse en gezonde voedingsproducten die kadert in het Act For Food-programma, zullen kampeerders ook een verscheidenheid aan basisproducten vinden. Als ze thuis iets vergeten zijn of een hapje of een drankje willen, vinden ze het allemaal in de Carrefour-winkel!

Een aanbod met nadruk op bio

Onder de producten die verkrijgbaar zijn in de supermarkt, vinden bezoekers meer dan 140 bioreferenties. Deze omvatten maaltijdoplossingen zoals wraps, salades of broodjes, maar ook vruchtensappen, baguettes, vlees voor barbecues (worstjes, steaks, spiesjes), biologisch fruit in bulk, gazpacho, koekjes, gedroogd fruit of zelfs chocolade. Om afval te verminderen, zijn biologisch afbreekbare besteksets en kopjes gemaakt van maispoeder beschikbaar. Zo maakt Carrefour België het beste toegankelijk voor iedereen.

Naast het voedselaanbod zullen festivalgangers ook kampeeruitrusting vinden, zoals matrassen, tenten, sneakers, flip-flops, hygiëneproducten en zonnebrandmiddelen.

De Carrefour-supermarkt op de ‘DreamVille’-camping op Tomorrowland is open tijdens de twee weekeinden van het festival, op donderdag van 11 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts, op vrijdag, zaterdag en zondag van 8 tot 14 uur en op maandag van 8 tot 12 uur.

Gerelateerde artikels

Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van bookU
Vanaf 2025 verplichting om zonnepanelen te plaatsen

Actueel

Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van bookU
Vanaf 2025 verplichting om zonnepanelen te plaatsen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy