Carrefour lanceert personal shopper dienst


Digitaal winkelcentrum
ShipTo is dus als het ware een digitale marketplace waar consumenten binnenkort ook anderen aankopen - naast die bij Carrefour - via de personal shopper zullen kunnen laten doen. Een digitaal winkelcentrum zeg maar. ShipTo doet de boodschappen voor de klant en bezorgt ze snel tegen dezelfde prijs dan in de winkel, en dit binnen 90 minuten of minder. In functie van het leveradres toont ShipTo de winkels waar de klant kan bestellen. De klant kiest een winkel en voegt producten toe aan zijn winkelmandje.

Waardevolle productinformatie
Tijdens de bestelling krijgt de klant via de app voor elk product waardevolle informatie over het gekozen product: samenstelling, voedingswaarde en allergenen. Eens de bestelling geplaatst is, kiest ShipTo automatisch een koerier voor de bestelling. De klant kan de locatie van de koerier op de kaart volgen en ontvangt real-time informatie over de status van zijn bestelling. Ook chatten met de personal shopper, productfoto’s sturen en de bestelling aanpassen, is allemaal mogelijk. De koerier bezorgt de producten en het ticket van de winkel. De vervoerskosten bedragen 5 euro per bestelling. 

Toekomstplannen
Carrefour lanceert ShipTo in Knokke-Heist en is binnenkort ook beschikbaar via de Carrefour Markets van Watermaal-Bosvoorde en Ukkel (Bascule) met een keuze tussen 10.000 productreferenties. Carrefour is van plan om de dienst uit te breiden naar andere winkels in de loop van 2018 om zo een totaal van 18 Carrefour winkels en andere winkels en/of ketens te bereiken.

ShipTo is beschikbaar als gratis download in de AppStore en de Google Play Store

Gerelateerde artikels

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy