Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.

Buurtsuper.be stelt, met dank aan de Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO’s, een handige Cyberscan ter beschikking. Via deze scan kan je eerst testen hoe veilig jouw bestanden en computerinfrastructuur zijn. Je krijgt ook een aantal praktische tips die je alvast op weg zullen helpen om je cyberbescherming te verhogen.

Daarnaast is er de Cyberkit die een aantal handige hulpmiddelen biedt om jouw personeel en klanten te informeren en sensibiliseren. De kit bevat daartoe voor vier verschillende thema's (phishing, paswoorden, social engineering en GDPR) telkens een affiche, een e-mail en een presentatie.

Doe de scan hier: www.cybersecuritycoalition.be/nl/kmo-security-scan

Bekijk de kit hier: www.cybersecuritycoalition.be/nl/resource/cyber-security-kit   

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1599)

Gratis energie-audit!

Nieuws

Buurtsupers in Tremelo en Rotselaar kunnen nu een gratis energie-audit aanvragen. Dankzij de steun van de gemeente en intercommunale Interleuven kan Zero Emissies Solutions een gratis energie-audit aanbieden. Interesse? Vraag je audit meteen aan, de plaatsten zijn beperkt!
Lees meer ››

Organiseer een opruimactie!

Nieuws

Dit najaar organiseren we opnieuw onze zwerfvuil-opruimacties. We zoeken in kader van deze acties nog enkele buurtsupers die een zogenaamde ‘piloot-actie’ willen mee organiseren. Stel je nu kandidaat!
Lees meer ››