Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.

Buurtsuper.be stelt, met dank aan de Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO’s, een handige Cyberscan ter beschikking. Via deze scan kan je eerst testen hoe veilig jouw bestanden en computerinfrastructuur zijn. Je krijgt ook een aantal praktische tips die je alvast op weg zullen helpen om je cyberbescherming te verhogen.

Daarnaast is er de Cyberkit die een aantal handige hulpmiddelen biedt om jouw personeel en klanten te informeren en sensibiliseren. De kit bevat daartoe voor vier verschillende thema's (phishing, paswoorden, social engineering en GDPR) telkens een affiche, een e-mail en een presentatie.

Doe de scan hier: www.cybersecuritycoalition.be/nl/kmo-security-scan

Bekijk de kit hier: www.cybersecuritycoalition.be/nl/resource/cyber-security-kit   

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››