Artis Historia-punten voortaan ook inruilbaar in 200 Markets

Nieuws

Vorig jaar bliezen Carrefour en uitgever Concrea de Artis Historia-punten nieuw leven in en dat is intussen een succesvol initiatief gebleken. Om dit succes te bestendigen wordt het aantal winkels waar de punten kunnen worden ingeruild, uitgebreid met 200 Markets.

De herlancering van de Artis Historia-punten is een groot succes en dat inspireert Carrefour om de inruiling van punten niet langer te beperken tot de 45 hypermarkten, maar uit te bereiden met 200 Markets. Iedereen mag ook 250 oude punten binnenbrengen. 

In 2001 verdwenen de populaire Artis Historia punten van de verpakkingen, tot groot ongenoegen van 3,7 miljoen Belgen die de punten tot dan nauwgezet hadden verzameld. In september 2015 brachten Carrefour en uitgever Concrea de Artis Historia punten opnieuw in omloop. En het succes bleef niet uit. De punten worden opnieuw massaal verzameld. Daarom wordt het aantal winkels waar de punten kunnen worden ingeruild uitgebreid van 45 Hypers met 200 Markets. Iedereen mag ook 250 oude punten inruilen. Tussen september en vandaag zijn intussen alweer duizenden boeken over de toonbank gegaan. Dit succes inspireerde uitgever Concrea om dit jaar per trimester drie nieuwe boeken in de markt te zetten.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2059)

Leestip: de vakantieroman van Carlos Struyvelt

Nieuws

Carlos Struyvelt begint tijdens een vakantie en na een black-out - veroorzaakt door de plotse overgang van hoge stress naar totale rust - een verhaal te typen op zijn gsm. Een jaar later heeft hij het afgewerkt manuscript van een passionele vakantieroman in handen.
Lees meer ››