3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.

Met zijn uitgekiende ingrediënten, een delicate assemblage van smaken en zijn 94% echte thee als hoofdingrediënt, biedt MayTea de authentieke smaak van zelfbereide, ijsgekoelde thee. MayTea bevat geen zoetstoffen, kunstmatige aroma’s, kleurstoffen of bewaarstoffen en bevat 40% minder suiker dan de gemiddelde frisdrank.

MayTea Zwarte Thee met braambessen- en bosbessensmaak: de nieuwe smaak is evenwichtig en lekker. De mix van een intense infusie van zwarte thee en de rondheid van de bessen heeft een zachte en fruitige afdronk.

MayTea Groene Thee met jasmijnsmaak: een verfrissende, bloemige en authentieke infusie van groene thee verrijkt met de natuurlijke bloementoetsen van jasmijn.

MayTea Groene Thee met yuzu- en citrusvruchtensmaak: een evenwichtige samenstelling van zachtheid en frisheid gedragen door een intense infusie van groene thee en fruitige, zurige toetsen.

Deze 3 innovaties worden toegevoegd aan het huidige MayTea-gamma bestaande uit Zwarte Thee met witte perzikensmaak, Groene Thee met muntsmaak, Witte thee met frambozensmaaj en Groene Thee met citroensmaak.

 

 

Lees ook ›› Alle producten (1599)

Gratis energie-audit!

Nieuws

Buurtsupers in Tremelo en Rotselaar kunnen nu een gratis energie-audit aanvragen. Dankzij de steun van de gemeente en intercommunale Interleuven kan Zero Emissies Solutions een gratis energie-audit aanbieden. Interesse? Vraag je audit meteen aan, de plaatsten zijn beperkt!
Lees meer ››

Organiseer een opruimactie!

Nieuws

Dit najaar organiseren we opnieuw onze zwerfvuil-opruimacties. We zoeken in kader van deze acties nog enkele buurtsupers die een zogenaamde ‘piloot-actie’ willen mee organiseren. Stel je nu kandidaat!
Lees meer ››