Nieuws

Let op uitbetaling jaarpremie €188 met augustusloon

Nieuws

Aan elke voltijds tewerkgestelde bediende die ressorteert onder het PC201 (zelfstandige kleinhandel) of 202.01 (zelfstandige supermarkten vanaf 20 werknemers) en met een volledige referteperiode, wordt vanaf 2016 jaarlijks een premie toegekend van 188 euro bruto. Die premie wordt met het augustusloon uitbetaald.
Lees meer ››

Middle of the Road in de food retail gaat forse klappen krijgen

Nieuws

FOODSERVICEALLIANCE.BE brengt in haar zomereditie een interessant interview met Jan-Willem Grievink, verbonden als kerndocent van Nyenrode Business Universiteit. Hij stelt daarin dat de wereld van eten en drinken fors in beroering is en dat de veelheid van krachten maken dat het midden van de markt zwaar onder druk komt te staan.
Lees meer ››

Wie wordt het 'Super Team' 2018?

Nieuws

Ook dit jaar zetten we tijdens de imagocampagne de supermarktmedewerkers extra in de kijker. Via onze Store Locator op www.superbuurt.be vinden klanten hun buurtsuper terug en kunnen ze hun favoriete ‘Super Team’ verkiezen.
Lees meer ››

Vakbeurs Foodspecialiteiten verrast nog meer

Nieuws

De Internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten zal dit jaar flink meer verbazing, inspiratie en motivatie bieden. De professionele en eigentijdse internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten wordt gehouden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018 in Expo Houten.
Lees meer ››

10 tot 15 procent minder aardappelproductie door droogte

Nieuws

Agristo, de West-Vlaamse producent van voorgebakken en diepvriesfrieten verwacht dat er 10 tot 15 procent minder aardappelen geoogst kunnen worden. Maar dan moet het wel snel regenen. “Als dat niet gebeurt, wordt er 20 tot zelfs 30 procent minder geproduceerd” getuigt het bedrijf in een krantenartikel van De Tijd.
Lees meer ››