Nieuws

Gourmand zit helemaal in het nieuw

Nieuws

Doorheen de jaren heeft Gourmand zich succesvol gespecialiseerd in de productie van overheerlijke viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten. Om deze wending te versterken breiden ze onze naam uit tot Gourmand Pastries. Hiermee staan passie en expertise extra in de verf.
Lees meer ››

Verrebroek zoekt buurtsuper

Nieuws

Verrebroek, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Beveren, is op zoek naar een buurtsuper. In Verrebroek is er zeer weinig winkelaanbod. De meeste inwoners gaan in de naastgelegen dorpen winkelen.
Lees meer ››

Kazen van bij ons op een gepimpte kaasplank

Nieuws

Van 1 oktober tot 18 november zet VLAM de schijnwerpers op de Belgische kazen. Een wedstrijd met kaasplankcreaties van ex-winnaar van De Mol Davey Van Rode geeft de campagne een aparte insteek. De bedoeling blijft steeds dezelfde: mooie momenten beleven met kazen van bij ons.
Lees meer ››

Is de traditionele supermarkt écht dood? Een analyse van Buurtsuper.be

Nieuws

In Trends verscheen een artikel over het einde van de supermarkten. “De traditionele retail met haar immer uitdijende winkelnetwerk is ten dode opgeschreven”, meent retailexpert Jorg Snoeck. In zes stellingen legt hij uit hoe de Belgische handel, in het bijzonder de supermarkten, zich moet heruitvinden. Luc Ardies van Buurtsuper.be becommentarieert vanuit zijn praktijkervaring de 6 stellingen.
Lees meer ››

Bent u klaar voor het Weekend van de Klant?

Nieuws

Het wordt een druk Weekend van de Klant, dat moeten we u niet vertellen. Tijdens deze afsluiter van de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ zullen een half miljoen attenties - de Lotus mini dinosauruskoekjes worden overhandigd. Een smaakvolle attentie!
Lees meer ››

Wallonië boven bij verkiezing Super Team!

Nieuws

Binnen de verkiezing van Super Team stellen we één week voor het Weekend van de Klant (6 en 7 oktober) vast dat de Waalse buurtsupermarkten het bijzonder goed doen. De inzet is ook niet min: voor elke winkelmedewerker van het winnende Super Team is er een cadeau!
Lees meer ››